Lalandia!

Japp i morn bär det av mot Lalandia med samtliga från början tilltänkta resenärer:) Ska bli riktigt kul och skönt att komma i väg lite över nyår. Annars e nyår så fullt av förväntningar om fester hit och dit därför ska det bli skönt att göra något annorlunda i år, har inte varit på lalandia sen i sexan när vi var där på skolresa och gick minns inte ett dugg av hur det såg ut där! Men det blir nog kanon! Har packat nu och gjort lite skivor vi kan ha med.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slappa lite vid tv:n! Gottt nytt år alla!

Tjo!!!

Mellandagsrea

I dag har vi varit på rean! Seriöst, Gina Tricot i Halmstad skulle kunna betecknas som helvetet på jorden under mellandagsrean...helt sjukt mycket folk ( förlåt småtjejer i 12-årsåldern) som trängs i Sveriges minsta Gina Tricot-butik. Mycket synd då man säkert hade kunnat göra en del fynd där. Men vem orkar? Jag gick inte in ens jag vände i dörren.  I stället blev det fynd i andra butiker! Som julkpapp av Niklas fick jag shopping:) Så i dag har jag köpt 2 underbara koftor, ett fint halsband och en ansiktskräm! Så härligt att slippa betala, var så lyxigt! Kanke slår till på att lägga upp en bild på fynden sen:)

Nu hem till mamma och äta smaskig kalkon- det e lyx det oxå!

Chip och hej!

Juldagen

Så var julafton över igen...tror den dan går fortast på hela året:) Vi hade en mysig jul, det var lugt och skönt och en hel del mat. Trots att jag inte är nåt större fan av julmat slank det ner en del ialla fall. Fick fina julklappar och i morn tänkte jag åka in på rean och sätta sprätt på en del:) Idag har jag inte gjort mycket, Lena och Emelie var här en sväng fick sex and the city-film, blev superglad! I kväll Kommer Jojjo med pojke och ska käka lite middag och mysa allmänt, ska bli kul vi träffas alldeles för sällan nu förtiden. 

Förresten- - -sökes: Frvillig lalandia-resenär till nyår!!!!!

Dan före dan...!

I morn e det julafton! Och det kanske ska bli snö! Och jag e LEDIG i 2 veckor nu!!! Just nu är livet jäkligt bra. Har just variten vända på stan flr att fixa en extra julklapp, sjukt mycket folk var tacksam när jag fick åka hem. I kväll blir det mat hos mamma, ska bli gott:) Ska bli kul i jul många som bor långt i från mej kommer hem och hälsar på, ska bli skoj att träffa alla man sällan ser.

Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slappa! God jul alla!!!

Så va helgen slut....

Nu är helgen slut! Som vanligt har den bara flugit i väg, jag fattar inte hur tiden kan gå så fort....Men det har varit en skön helg känns som att jag har stressat ner sjukt mycket fast att jag har jobbat i helgen. Har dock jobbat lite varje dag och inte fulla stressiga dagar. I går tog vi in granen och det blir så mysigt när den kommer in. Då är det jul och jag kan sitta och bara titta på den och njuta. La in alla paket under granen i dag och det tyckte även Madelene var mycket spännande:) Passade även på att fixa sista julklapparna i dag när jag och Axel var ute och julshoppade, det känns skönt. Det är 2 dagar kvar till julafton och jag är klar med allt! I jul ska jag bara ta det lugnt, det kommer jag inte i håg när jag gjorde sist. Typ högstadiet kanske.
..

Förresten kollade på Sunes Jul i går och komma och tänka på att det är 17(!) år sen den gick på TV. Det är galet längesen. Det är som att vi 1991 skulle suttit och tittat på en julkalender från 1974, gjorde man det??? Har inget minne av detta. För mej är det som en resa i tiden det känns som att jag är 9 år och går i trean igen. Vem minns inte det fluffiga hårbanden och mössorna med en tofs mitt på huvudet?! Man tyckte det var så snyggt ha ha. Kanske är det just därför jag älskar Sunes Jul...bara för att det skapar en känsla av att vara liten igen och plockar fram alla minnen från den tiden...Allt var så lätt då:)

Snälla kunder...

'

Hur goa kunder har inte jag??? Tack snälla Lotta, Lena och Emelie för denna fina julkorg med massa mums! Jag tror att Gula villan har dom bästa kunderna i världen!

I dag är det äntligen fredag. Jag har haft en bra dag på jobbet i dag, men jag är obeskrivligt trött. Allt uppsatsarbete kombinerat med en MASSA jobb så här innan jul börjar ta ut sin rätt. Känns typ som att jag blivit överkörd av ett tåg... Nej fy vad jag e gnällig. Det e ju snart jul för tusan!!! Och då ska jag va ledig i 2 veckor!!! Sweeet........!!!!!!!

Chip och hej nu är det dags att gaska upp sej!

Schyssta julnaglar



I går gjorde jag riktigt snygga julnaglar på en kund...synd att kvalitén på bilden är så dålig för den blev riktigt nice! Riktigt julröda med glitter i som blev riktigt snyggt! Me like...Eva gjorde riktigt snygga naglar på mej oxå vita med lite glitter...ser ut som dom e frostade, det gillar jag!

En lååång dag....

Den här dagen har känts så sjukt lång. Varför blir det så i bland? Började jobba vid 12 och slutade 8 nu i kväll, en normallång arbetsdag men ändå känns det som att jag var på jobbet i typ tusen år...Känns som att mina hjärna är helt tom, jag orkar knappt tänka. Tur att det snart kommer ledighet, det är ju snart jul!! I morn blir det jobb igen, sen sist på dan ska Eva göra min naglar...så skönt!!! Tror jag ska ha franskt med lite glitter i, sweet! Passar nu till jul:)

Nu får det va nog för i kväll!

Julklapps-inslagning



I kväll har jag slagit in julklappar! Som ni ser fick jag experthjälp av Madelene:) Hon är helt tokig i snörena, jag hinner bara plocka fram papper och snöre så är hon framme direkt och ska leka. Men hon e ju så söt så jag kan inte bli arg!

I dag har jag varit i skolan och jobbat med uppsatsen! Nu har vi inte mycket kvar och det är så skönt. Hann med att jobba lite oxå och sen blev det middag hemma, en sådan delikatess som stuvade makaroner och falukorv! Det ni:)

Tjo hej!

Spontanledighet...

Är aldrig fel! I dag skulle jag varit i skolan men då vi är relativt långt fram med uppsatsen bestämde vi att vi fortsätter i morn i stället! Så underbart. I stället en ledig veckodag, det behöver jag. Sweet!

Ska en vända på stan med mamma nu, tänkte köpa lite julklappar och gå och fika:) Mysigt, älskar att va på stan med mamma. Sen ska jag och Niklas till Maxi och handla och sen framåt kvällen hänger jag med Hampus på vår årliga julklappsrunda till Ullared. En dag fylld av shopping- inte kul för plånboken men ack så kul för mig!!!

Sköna söndag

När jag var liten gick ett program på tv på söndags-morgnarna som hette sköna söndag. Det var tanter som hade söndags-gympa i väldigt färgglada 80-talstrikåer med en otroligt hurtig instruktör. Samtliga hade ett svettband i pannan:) Sen satt dom och pratade i en färgglad studio med en massa växter i kommer jag i håg. Är det någon mer än jag som minns detta underbara söndags-nöje?? Är väl 80-talets svar på vår tids nyhetsmorgon Söndag med Tilde de Paula antar jag ha ha....

Chip!

Skönt med lördag!

Så skönt med helg och lördag! I dag är ju en ovanligt mysig lucia med lite snö och allt:) Har varit på en trevlig födelsedagsfika hos min bror med glögg, lussebullar och julmusik, mys på bästa sätt. Sov lagom länge i dag och vaknade upp perfekt utvilad! Har julpyntat lite till i dag jag älskar verkligen julen! I morn blir det ev en snabbis till väla, men vi fåre se. Funderar på att köpa sunes jul och ligga i soffan och få rätt julstämning, bästa julkalendern ever.

Ja och Kevin vann idol, det förtjänade han. Och alla som tjatar om att han "minsann" varit med i melodifestivalen på Malta och haft sin chans att bli känd- sluta vara så avundsjuka!!!


Idolfinal!

Måste säg att idolfinalen blev mer spännande än vad jag trodde...hade räknat med att Kevin skulle vara solklart bäst men måste säga att Alice med sin version av Heavens on fire rockar fett...Är faktiskt riktigt kluven! Men vem som än vinner gör det välförtjänt...men kevin e nog lite bättre...hm tror det är bäst att jag slutar nu:)

Chip!

90-talet rockade fett...

i alla fall när det gällde musik. Axel kom med en skiva med massor av gamla hits från 90-talet. Perfekt att ha när man tränar för vad kan bli bättre än baby baby, mr vain och dr feelgood? Man kan inte annat bli än glad när man hör dom + att man får en härlig nostalgitripp till högstadiediscona!!! 

Frukost




I dag åt jag och Kompis frukost tillsammans:) Mjölk och Musli är en favorit hos oss båda!

Tänk vad mycket...

man kan hinna med på en onsadg! I dag har jag hunnit med följande: Först till gymmet, sen vidare till helsingborg och skolan för uppsatsskrivande med Kajsa, sen vidare till gula villan där jag hann med 2 kunder, sen hemma vid 8 då lagade jag mat och precis har jag dammsugat hela huset och städat toaletterna samt julpyntat lite granna. Klockan är nu 21:48 och nu bloggar jag. Den här dagen har varit intensiv men satan i gatan vad jag har fått gjort! Känns så skönt!
I morn får jag glöggbesök ska bli mysigt! Tror jag kommer somna sjukt gott i natt:)

Chip och hej!!!!!

Blogg.se funkar nog inte helt som det ska...

När jag svarar på kommentarer syns det inte...hm...mycket underligt. Jag HATAR tekninska problem. Sånt här ska bara funka utan en massa inställningar och annat trams!

Tv-kväll

Seriöst tisdag kväll är nog den enda kvällen i veckan som det kommer 2 bra tv-program efter varandra...ugly betty och desperate housewifes e så najs!

Tjo!

Sitter i skolan, tanken är att vi ska hålla på med vår uppstas men vi har lite svårt att komma i gång! Så nu sitter vi här och gör massa annat i stället utom just det vi ska. ..:) I går var jag på i.d make up-kurs på Form, riktigt bra grejer det där. Alla har snackat om i.d länge och jag har tänkt att så bra kan det ju inte va men jag hade nog fel, för det är riktigt bra, man känner sig fan inte så spacklad med i.d. ......

Nej om jag ska göra något nu kanske....'

Chip!


Måndag morgon......

Hur kan man vakna så trött? Jag som var så pigg i går kväll...nu känns det typ som att jag är död. Vill helst vända tillbaka mot sängen men icke. I dag är det 3 miljoner saker som ska göras. Först skola, sen make.up intro, sen träning, sen jobba och sen hem vid halv 9 i kväll. Känns som att det blir en lååång dag....

Så fort går en helg

Japp så här fort går en helg. Man hinner typ blinka...nej men sova, äta, slappa och plugga. Det är vad jag gjort den här helgen. Har varit så obeskrivligt trött, men nu söndag kväll börjar jag känna mig levande igen. I dag har jag ändå hunnit med en del. Handlat, pluggat, en sväng på jobbet, julklappsshoppat och städat undan lite hemma. Känns skönt:)

Laddad för en ny vecka:)

By the way......

glömde ju nämna idol, det var ju tur att de som gick till globen gick till globen. Robin var kanon, men inte tillräckligt. Men allra gladast är jag nog att snorungen Johan Palm åkte ut förra veckan. Jag kommer tillbaka sa johan. Nej johan det gör du inte säger alla i sverige över 14 år. Inte illa menat johan, du e säkert en snäll pojke, men snälla vänta tills du kommit ur målbrottet med att sjunga!!!

En lördagmorgon kl 9.....

Kan man ju antingen sova eller hämta ved..........weyh!!!!!!!!!!!!!!


Äntligen fredag!

Framför allt -äntligen fredag kväll:) Har haft en bra dag på jobbet med mysiga och snälla kunder hela dagen....! Det är något magiskt med fredagar alla är så glada då ha ha. Nu ska jag börja förbereda inför kvällens aktiviter!

Tjo!

In the morning!

Så blev det morgon och jag är faktiskt pigg- men förkyld! Så det blev ingen träning. Ska käka frukost och sen bär det av till jobbet, i dag blir det naglar för hela slanten och sen tjejkväll!

Tror det blir en bra fredag!

Sömnlös...

Finns en stor nackdel med att ha fått sovmorgon en dag mott i veckan...man kan ju inte somna på kvällen sen när man måste gå och lägga sig tidigt...suck jag som tänkte träna i morn innan jobbet. Stor chans att jag går upp en timme tidigare när jag bara fått sova typ 5 timmar!

Men hoppas ni som sover sover gott:)

Okej...

Hm...seriöst att ändra här var ju inte det lättaste... finns det typ blogghjälp for dummies???

Välkommen till min nya blogg!

Hej hopp!

Dags att testa att blogga tror jag..vägrar ju fortfarande facebook så får väl se om det här med att blogga är nåt för mig!

Ska se om jag kan ändra om lite här på sidan:)


RSS 2.0