Tjo Hej!

Så var stockholmshelgen över! Så kul vi haft och som vi har shoppat! Hittade massor av fina grejor och en del råkade följa med mej hem! Några tunikor, lite underkläder och väskor fick följa med mej hem:) Kanske lägger ut bilder i morn!

I dag började vi på den allra sista kursen, klockan 8 nere i Helsingborg var det dags. Seriöst hur kan dom lägga första dan på en ny kurs klockan 8 (när vi ALLTID börjar 9 annars) på måndagen efter vi ställt om till sommartid?! Klockan var ju egentligen bara 7 när vi knatade in på skolan i dag! Snacka om att döda oss psykologiskt! Nåja kursen verkar jobbig en del som ska göras men det kan nog funka i alla fall. Känns som att man går på dom sista reserverna nu jag änker klara den här förbannade utbildningen!

Chip!

Konsten att packa lätt?

Okej jag ska bara vara borta över helgen...Men ändå kan jag inte bestämma vad jag ska ta med mej...för hur ska jag kunna veta vad jag vill ha på mej på lördag till exempel??? Därför blir det som vanligt att jag måste ta med några alternativ och väskan blir onödigt tung för en helgvistelse i sthlm...Men nu har jag begränsat mej till endast 2 alternativ/dag jag ska vara borta. Ha ha det är lite för att va mig. Jag tillhör dom som har övervikt på utresan när jag åker utomlands. När jag och Johanna skulle en vecka till Kreta för nån sommar sen kom hon hem till mej dan innan och lastade ur min väska. -Allt det här behöver du inte på en vecka, sa hon. - Vadå tyckte jag? Fattade ingenting. Men det var tur hon plockade ur, jag hade bara 1 kg övervikt på den utresan. Skönt att vi inte ska flyga i morn:)

Halvfart?

Ja just nu känns det som att jag går på sparåga..vet inte varför för jag har gott om energi men en del att göra. Fast i morn e jag ledig, och i dag fick jag reda på att min tenta blev godkänd halleluja! Det lönade sej med allt slit... I morn ska bli en skön dag bara lugnt. Tilda kommer en sväng till mej ska bjuda henne på lunch, får se vad jag ska hitta på att bjuda på:)

På fredag åker vi till stockholm- ska bli så kul! Shopping står högt upp på min lista nu!

Hallå!

Söndag igen! Fy vad jag varit dålig på att uppdatera min blogg på sistone...bättring måste det bli! Den här helgen har gåttt fort som vanligt, har hunnit med en del i alla fall. I går var jag en vända på stan, sen åkte jag hem och städade och planterade lite vårfint i krukorna på trappen. Mysigt även om det var kallt ute fy det var råt. I dag har vi varit den snabbaste vändan på ike anågonsin i mitt liv, en halvtimme skulle bara hjälpa pappa att bära en TV.bänk. Sen åkte vi till Jonas och Jossan en sväng och hälsade på dom och deras lilla skrutt och nu har vi nyss kommit hem...puh..tiden går fort när man har roligt. Nu lagar Niklas mat ska bli supergott är duktigt hungrig nu! Ska bli nån slags fläskfilégryta mums!

Min hotmail kränglar jag kan inte öppna mina mail...har hållt på sen i Fredags vad trött jag blir..suck!

Tjo!

God morgon!

Vilket strålande väder att vakna till! Man blir ju så glad. Hoppas det håller i sej. I går var Jojo här och vi hade en skön dag var ute och gick en del i det sköna vädret. Synd att det blåste så bara. Sen pluggade jag lite skickade in min sista uppgift härligt. Nu ska jag snart till jobbet en sväng, sen vidare mot skolan och sen tillbaka till jobbet. I kväll kommer Helena vi ska planera vår lilla stockholms-tripp nästa helg. Ska bli så kul att komma i väg!

Tjo!

Måndag igen!

Så var äntligen hemtentan helt klar, nu ska den bara skrivas ut. Så skönt...det enda jag har kvar nu är ett bokseminariumsreferat och ett seminarium på hemtentan. Sen är ÄNTLIGEN denna kursen slut och jag ska börja på allra sista kursen på socionomprogrammet. Känns så galet skönt att det snart är över samtidigt som det är oroväckande att socionomjobben inte direkt växer på träd i denna lågkonjukturens tider. Får va innerligt tacksam att jag har min lilla firma och mina nagelkunder och snart vaxkunder. Många i min klass tar raka klivet ut i arbetslösheten och det är inget som lockar mej alls.

Men men måndag ieg. Har jobbt några timmar, sen blev det träning och sen sista tentafixen. Var skönt att sitta och slappa vid teven utan att ha en massa saker som hänger över mej. Det ska bli det bästa med att sluta skolan, när man e ledig är man ledig det finns inget man "borde" läsa eller skriva. I morn blir det en lång dag på jobbet...Men på onsdag blir det lugnare igen skönt efter min tuffa förra vecka behöver jag lite lägre tempo denna vecka. Fast med tanke på hur fort tiden går är det nog helg igen snart...

Nu har det vaxats minsann..

Niklas fick sitt bröst, sin mage och sin rygg vaxat innan i kväll!

Så här såg det ut före...lite småhårig allt;)




Och nu slät som en bebisrumpa ha ha! Han är väldigt nöjd med resultatet och det gjorde nog inte så ont som han förväntat sig faktiskt även om det så klart inte är skönt...Men vill man va fin får man lida pin!

Chip!


Hoppla...

Operatjejen vann melodifestivalen..ganska ballt tycker jag faktiskt är alltid roligt när inte de mest "tippade" vinner. Tror hon kan ta sig långt i eurovision...men men vi får se.. Tyckte dock att alcazars nummer var grymt..riktigt balla kläder! Såg bara lite snuttar vi kollade på film men det räcker ju uppenbarligen:)

Så var det äntligen lite lugnare...

Japp nu e hemtentan nästan klar så skönt! Känns som att jag kan andas igen det är som att en stor sten lyfts från mina axlar. Har är ligt talat inte hänt vidare mycket i veckan förutom en massa plugg, så jag har inte jättemycket att komma med känner jag. Men nu ska de bli fler inlägg igen!

Tjo!

Puh!

Nu får man minsann känna att man lever! Denna vecka innebär jobb och skola 10-12 timmar om dan typ. Först tuffa dagar i skolan med obligatoriska övningar i att vara familjebehandlare (inte lätt alls kan jag säga), sen vidare mot jobbet och sen hem och skriva hemtenta. Började färden mot skolan vid 8 i dag och slutade skriva på hemtentan för en halvtimme sen...En lång dag även om jag så klart rastat flr middag i kväll..Lunch fick det bli i bilen på vägen från skolan:) Men men i helgen e det gjort vilket ska bli skööönt. Så bloggandet den här veckan kan nog bli tunt;(

Hepp!

Lördag igen! Veckan gick rättt fort ändå. I dag har det hunnits med en del, först vikväktarna (mindre kul) sen hjälpa mamma lite och sen hem och städa. Det är så skönt när det e nystädat! Sen i kväll hem till mamma för att fira hennes födelsedag. Vi fick lax till middag och chokladpudding till efterrätt, mums:)

Nu har vi nyss landat hos Axel vi tänkte kolla på film, men först gick Axel och Niklas ut med vovven så då passade jag på att blogga lite! I morn ska det pluggas skulle egentligen hunnit med det oxå i dag men så blev det inte!

Hoppas alla har en skön helg so far!

Morgon igen...

Ja så var det morgon igen och jag ska snart bege mig till skolan...Är sjukt seg på morgonen och tänker åh vad det ska bli skönt i kväll jag kommer va så trött och somna tidigt. Men det sjuka är att just nu är kvällen den enda stunden på dan jag är pigg! Hela dagen är jag trött och sömnig och kan nästan sitta och nicka till..sen vid sju på kvällen- då börjar jag piggna till och somnar ändå inte förrän vid halv 1 och sen upp halv 7..6 timmar är lite för lite sömn för mig, när jag vaknar mår jag typ illa av tröthet. Hm detta e skumt. Får försöka rätta till sömnvanorna i helgen eller nåt...

Nu dags att bortsa tänderna och åka mot skolan!

Seg vecka...

Åh i dag är jag så seeeg...har suttit i skolan hela dagen och bara tänkt...sluta nån gång! Jag orkar inte lyssna mer! Jag känner mej som en skoltrött tonåring som bara vill gå ut nian och slippa allt..Det konstiga var att jag aldrig kände så då. Det kommer väl nu antar jag:)

I kväll! Äntligen!



Som jag har längtat! Detta är min absoluta favortserie. Det enda som fattas denna deesperate-kväll är Hampus sällskap. Synd vi brukade alltid kolla tillsammans! Men han är ju på andra sidan jorden så det blir rätt svårt framöver:)

Hoppas på en massa smaskiga intriger i kväll!

Kollar på Den rätta för Rosing nu...dom gamla killarna är sura för att 19-åriga Hugo tar för sig. Men hallå? Gör nåt själva då...hm...varför tittar jag ens??

Wiihoo!

Vilken kul kurs jag varit på i dag! Har vaxat för hela slanten, massor av ben och armhålor! Fick mig själv en omgång oxå. Blir så glad när man hamnar på en sådan här toppenkurs. Nu återstår övning, så ni som vill ha en vaxning till lågt pris hojta till bara!

Hepp!

Hurtigt!

Oh yes nu har jag minsann varit och tränat så här en måndag! Känns otroligt skönt nu när det e gjort! Ska snart tvätta lite så blir det duktighetspoäng nr 2 ha ha. I morn är det dax för min vaxningskurs ska bli spännande!

Återkommer med hur det gick i morn! Tjo hej!

Randigt e nice!



 
HM får in en massa nytt fint hela tiden. Var inne på sidan nyss för att kolla om de packat mitt paket så hittade jag den här under nyheter. Den fick oxå hoppa med ner i paketet. Tänker att den e snygg till typ jeans eller jeanskjol i vår och sommar. Hoppas den motsvarar förväntningarna!

En toppenfilm!

Ja jag får allt säga att filmen män som hatar kvinnor är en ritkigt bra film! Jag har ju som sagt inte läst boken och fick höra av sällskapet som läst boken att filmen var en liten besvikelse. Men så är det nog alltid när man gör film av bra böcker.

Så var det söndag igen. Sov länge i dag och känner mej riktigt seg, är lite småförkyld på morgnarna och kvällarna nu....ska på ytterligare ett föedelsedagskalas i eftermiddag men först måste jag läsa lite i den underbara kursboken 2familjebehandling nånting bla bla...ämnet är intressant men boken e verkligen gäsp.. :(

Tjo hej!

RSS 2.0