Hallå!

Vad är det med oss i vårt land?? Lågkonjuktur och alla håller andan för media har sagt att DETTA är den VÄRSTA krisen NÅGONSIN.... Ingen vågar göra nånting ingen vågar köpa nånting. Vad händer? Jo allt blir värre, hur ska ekonomin vända om inte handeln rullar? Och då menar jag inte att de som blivit arbetslösa ska sätta sprätt på sina pengar men många människor har kvar sina jobb och kan leva ungefär som vanligt. Men icke nu gäller det att leva på sparlåga. Som om det vore krigstider typ. Sanningen är att de med jobb och pengar lever jäkligt gott då räntorna gått ner...

Nå väl nog om det. Fick bara ett litet bryt:)  I dag har jag fått naglar, haft 2 kunder och avslutat med en skönt oavancerad tjejkväll med Tilda. Najs! I går anmälde jag mej till två kurser, jag ska lära mej att vaxa och göra ansiktsbehandlingar! Ska bli skitskoj faktiskt! Nu jävlar ska jag hjälpa till att få Sverige att rulla igen, nu gäller det att dra in pengar i firman ha ha!

Chip!


Tjoho!

I dag har jag färgat håret! Så skönt nu slipper jag se halvdan ut med 100 cm utväxt:) Nu fattas bara nya naglar ox (som jag ska få på torsdag) sen e jag som en ny människa igen! Finns inget värre än när jag har taskiga naglar och nån frågar vad jag jobbar med...

Annars är jag småseg i dag..har sovit dåligt i natt hade svårt att somna, jag hoppas det ordnar upp sej till i kväll. Har köpt en tidning som jag ska krypa ner och läsa, hoppas jag slumrar in...

Okej...

Nu får jag ju ta tag i det här! Har bloggtorkat i flera dagar nu! I dag har varit en ganska bra dag faktiskt. Först skola, sen lunch och sen jobba! När jag kom hem åt vi tacos med Axel och hans nya trevliga tjej, najs! Hade ont i magen i går, men i dag känns den normal igen. Tror den börjar bli stresskänslig....

Måste komma i gång med träningen igen! Jag bara bokar in en massa annat hela tiden nu får jag skärpa mig. Jag är usel på att säga nej till kunder, måste inse att jag behöver tid för mig själv i bland. Men det är som om att det inte går att säga nej för att jag ska träna. Får väl börja se det som rehabilitering eller nåt.

Funderar på att gå en kurs i både vaxning och ansiktsbehandling, känns som att jag måste bredda mig nu när jag snart pluggat klart och arbetsmarknaden ser ju inte jätteljus ut direkt. Men det kan nog vara kul är alltid spännande att lära sig nya saker!

Nej nu e det sex and the city! Det kan man aldrig se för många gånger!

Bloggtorka

Har kommit in nån sorts blogg-torka tror jag...känner mej rätt off allmänt tror jag nån slags oförglömlig trötthet har kommit över mej. Orkar inte träna eller nånting vill bara kasta mej i soffan när jag kommer hem och göra så lite som möjligt. Har varit en ganska stressig vecka så till helgen ska jag vila upp mig tror jag och hoppas att det hjälper.

Jag vill ha vår och sommar nu:)

Aaaahhh

I dag har jag och Kajsa suttit och ändrat de små estiska ändringar som vår examinator tyckte vi kunde ändra så det blev lite snyggare. Sagt och gjort i dag ändrade vi det och det var inte så mycket. MEN vi har typ 3 miljoner diagram i vår uppsats och alla dom flyttade på sig när vi började ändra i texten. Men vad gör man inte ihärdiga som vi är. Nöjda skickar vi vår förbättrade uppstas till examinatorn. I kväll får vi svaret:

"Bara en liten detalj: Procent (%) ska skrivas ut i löpande text. Det är en enkel sak att ordna. "

ENKEL SAK ATT ORDNA????? Vi hade 76 procenttecken i vår uppsats! När vi tryckte "ändra alla" hoppade diagrammen uppåt och neråt och fan och hans moster.

Jag kan säga så här- DET BLIR INGET MED DET!

Nu ska jag lugna ner mej fem kilo.

Hampus!!!

BÖRJA MED SOLSKYDD NU!!!!!

Söndag igen!

Veckorna går sjukt fort. Den här helgen har jag lyckats dra på mej en förkylning:( så trist. Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk veckan som kommer har jag galet mycket skola och job..skönt att det är lugnare veckan därpå men det är inte kul att var småsjuk när man vet att man ska vara borta typ från 8-8 varje dag!

I går softade vi ganska rejält vi gjorde inte mycket nytta alls. I dag har vi rensat, en hel sopsäck med skräp blev det. Funderar på om jag ska städa min garderob. Det är så trist men skönt när det är gjort! Johanna, jag hade behövt dej här nu!!!!

Tjo!

Äntligen!

Nu är äntligen uppsatsseminariet över! Så skönt, vi fick Godkänt! Dagen var låååång vi satt och lyssande på när 5 uppsatser gicks igenom. Nu är det bara några små estetiska ändringar som ska göras sen ska sista sluversionen in nästa fredag. Ska bli så skönt när allt är över ska bli skönt att börja ny kurs även om uppsatsskrivandet varit kul!

Nu ska jag sova är helt slut efter denna dag!

Trist väder

I dag har verkligen vädret varit supertrist! Har varit hemma under dagen och pluggat, allmänt en ganska tråkig dag faktiskt! Men nu står Niklas och gör nån grekisk paj som verkar kanongod! Så det blur en bra avslutning på dan:)

Det får va alles!

Ledig i dag:)

Åh vad skönt i dag har jag varit ledig! Att vara ledig på en vardag är en lyx som man måste unna sig i bland om man kan. Har varit en runda på stan med mamma och lunchat, fkiat och spanat i affärer. Köpte en kanonfin svart brödbox som jag ska ha på min nya fina hylla i köket! Annars hittade jag inget speciellt kul alls är en riktigt tråkig mellanperiod nu hänger bara en massa om rear ut. Ser fram emot vårens shopping!

I kväll ska jag fira födelsedag, Mamma, pappa, Henrik och Axel kommer. Ska bjuda på räkor tänkte jag är så galet sugen på det! Det är både GOTT och NYTTIGT!

Tjo!


What´s up?

Måndag kväll då ja! Ännu en helg har passerat. Men har hunnit med mycket den här helgen. I lördags jobbade jag typ hela dagen sen mat och film hos axel på kvällen. I går ikea-besök på förmiddagen sen städade vi ut julen när vi kom hem. Nu är allt väck ljusstakar, tomtar och gardiner. Mamma har hjälpt mej att hänga upp nya fina gardiner i köket, vardagsrummet och sovrummet. Det är så skönt när det kommer upp nytt, det känns som att våren e på väg då. Men vi är ju bara två veckor in i Januari. Hampus skickade mail från australien, i dag var det kallt hos dom bara 27 grader. BARA 27 GRADER!!!!!!! Vadå bara??? Hade passat mej fint! Här e ju hela typ 4 plus och regn. Men jag är inte avundsjuk nej nej. Men han får sola åt mej oxå!

Januari, Februari och Mars är solklart dom tråkigaste månaderna på året. Regn, snö och slask och det enda man väntar på är våren. Våren med tunnare kläder och slippa stövlar och tjocka jackor. Fy vad jag e trött på det. Men det är bara ooch vänta. Var på gymmet före skolan i dag. Var ritkigt tungt att gå upp men fan va gött det är när det är gjort! Måste träna nu om det ska bli några lätta kläder i vår och sommar:)

Chip och hej!

Hej hopp!

I dag är det fredag! Visserligen är jag inte ledig men ändå! Fredag är ju alltid fredag:) I går hände en kul sak på badet som jag glömde skriva om. Lena gpr fram till kassa och säger:
- Jag ska betala för två.
-två över 18 år, säger tjejen i kassa och kollar på mej lite frågande.
-Ja, säger Lena och vi båda knäcker oss av skratt.

Tjejen i kassan skrattade lite nervöst hon med. Seriöst jag fyller 27 nästa vecka. Det är ganska gammalt.Ingen kan på fullaste allvar tro att jag är i 18-årsåldern när dom ser mej. Men som Lena sa det är ju faktiskt en komplimang:)

Tjo!

I går kväll la vårt internet av. Det är vekligen då man inser hur beroende man är av nätet. Många gånger tänkte jag men ska bara kolla min mail eller ska bara kolla nyheter osv. Och varje gång bara just det ja DET FUNKAR INTE! Det är helt sjukt egentligen. För bara typ 10 år sen var man inte alls så beroende.

I dag har jag jobbar på eftermiddagen sen stack jag och Lena i väg och simmade. Det var ritkigt skönt faktsikt det är ganska avkopplande samtidigt som man får lite motion. Efteråt så bubblade vi det är så najs:) Det var barndritt på badhuset i dag, lugnt och tyst. Varför kan det inte vara så lite oftare?

I natt hoppas jag att jag kan sova...har haft svårt att sova två kvällar i rad nu. Hade varit så skönt att bara få somna in utan att ha legat vaken. Kanske hjälper att jag motionerat i dag!

Chip och hej!

Kan inte sova......

Åh vad störigt jag kan inte sova. Den där reklamen som apoteket har för sömnlöshet där tjejen ligger och tänker på allt är verkligen mitt i prick på mej. Jag är verkligen inte alls trött- och klockan är snart halv tre på natten. Suck...Har typ kollat allt på nätet jag kan komma på...får väl helt enkelt göra ett nytt försök. Tur man börjar skolan sent i morn i alla fall. Fy bubblan om man skulle knatat upp vid 7 eller nåt i morn..

Att ta tag i mitt liv innebär även att gå tillbalka till normala sov-vanor:)

Dags för vardag igen!

Sista ledifa dan i dag! Eller ledig och ledig har ägnat dagen åt uppsatsen i dag, vi har kopierat den och allt är klart inför morgondagens inläming. Kajsa kom i går och vi satt hela kvällen och korrekturläste och ändrade allt som behöveds. Åtminstone hoppas vi att vi hittat allt. Att rätta och kopiera tar verkligen mycket längre tid än vad man tror, i dag höl vi på med kopieringen i 3 timmar suck...teknik och jag är ingen bra kombination.

I morn ska jag ta tag i allt igen. Mat, träning och allmän hälsa.Måste skärpa mig om jag inte ska rulla fram i sommar. Det är fan inte kul. Har ätit så mycket i jul att det känns som att det skulle räcka för ett år framåt känns det som. Brukar ta några veckor sen är man inne i dom nya vanorna. Egentligen trivs jag bäst när jag sköter mig. Det är fan ingen myt att man mår bättre av att äta bra mat och att röra på sig! Nej nu gäller det!!!!!

Back i town....

Tjo!

Nu är lalandia resan över, var mycket trevligt! Vi har badat, softat, spelat spel, ätit god mat och bowlat. Var kul att komma i väg, men det är alltid skönt att komma hem. Danskarna är lite lustiga det får man ju säga. Det var ett superidiotiskt system vid omklädningen på badet. I sverige kör vi det enkla systemet att tjejer har ett omklädningsrum och killar ett. Men icke i danmark nej nej. Direkt när du kommer in är där en massa små omklädningshytter, där du får gå in en hytten från ett håll, byta om och sen gå ut ur dörren på baksidan. Där finns en massa skåp där du får låsa in dina grejor. Observera att dessa skåp är minimala! Sen får du gå vidare till duschen, dessa var dock inte gemensamma för män och kvinnor. Men i varje duschrum fanns bara typ 5 duschar på typ en miljon mäniskor. Dessutom var strålen så svag att man knappt kunde tvätta håret... Nej i det här fallet har danskarna tänkt allt annat än logiskt! Dessutom är det ju inte helt lätt att fatta vad dom säger:)

I dag har varit en allmänt lugn dag, har softat med Hampus och tvingat honom att se sex and the-city filmen. Den är så bra! Är dock inte helt säker på att han höll med. Men han tittade snällt och gnällde inte:) Nu har vi nyss käkat tacos och nu ska vi nog åka och hyra film. Nu är snart ledigheten slut, men det känns helt okej faktiskt. Har verkligen vilat över jul och nyår, det behövde jag. På onsdag ska uppstasen in, och det är bara lite som behöver fixas, det ska bli en lättnad när den e klar!

Nu får det va nog för i dag! Bilder från lalandia kommer senare!

RSS 2.0