Tjo!

Vilken lördag det är i dag! Först nya naglar hos Eva, sen 25-årskalas hos min kusin och nu i kväll bio! Män som hatar kvinnor står på menyn...ska bli spännande att se den har inte läst boken som alla säger är sååå bra...

Återkommer med en bedömning senare!

It´s Weekend

Äntligen! Efter en lång, gård och stundvis plågsam (på morgonen i alla fal) vecka! Firade med att städa när jag kom hem från jobbet ha ha! Nä men det e skönt att ha nystädat hemma när det blir helg så slipper man ägna lördagen eller söndagen åt det.

I dag var det först skola, jag var så seeg. Det känns i hela kroppen att man bara inte orkar plugga mer. Men jag får härda ut snart är det examen, sen ska man ut i arbetslösheten eller vad? Har ju i alla fall mina naglar jag kan jobba med och det e inte fy skam..Fortsatte dagen på gula villan med 2 kunder varav den ena var ny så det e bra.

Nej soffan nästa!

Vilken dag!

Nu har jag nyss kommit hem från en sponatan-tjejkväll hos Emma! Åh vi hade så kul vi skrattade sjukt mycket åt gamla minnen från gymnasietiden! Vi har haft så mysigt! Snart är det dags igen nu ska vi göra detta oftare.

Dock är jag helt slut har varit i gång heeela dagen, först skola 9-12 i Helsingbrog och sen 3 nagelkunder och sen vidare på tjejkväll...blev en lååång dag men den har varit riktigt nice!

Börjar bli sömnig nu...gäsp:)

Godnatt!

En härlig sommarklänning...



Sitter och slösurfar lite...den här klänningen har jag beställt nu! Blir perfekt på min tänkta examensfest! Eller vad tycks?

Full fart mot helgen!

Ja nu är vi mitt i vecka och jag ser fram emot helgen...inte för att det händer nåt särskilt förutom att vi ska på bio på lördag och det är ju rätt mysigt. Män som hatar kvinnor ska det bli och den ska ju va bra säger dom som vet...jag har inte läst boken men det får kvitta!

Har nyss varit på en snabb frukstund hos Tilda och spanat in deras nya lya...mysigt! Det är så skönt när vi ses för det behöver inte vara något avancerat vi så nöjda med att ses bara:) Så ska det va!

Nu ska vi laga mat hemmagjorda hamburgare står på menyn-det var längesen! Mums!

Me want....



Åh hur härligt ser inte detta ut...en sån säng vill jag ha....! Detta e en del av Hm:s nya inredningskollektion och det här påslakandet tänker jag köpa..och överkastet!

Oj oj...

Kollade just på "den rätta för rosing". Ja vad säger man? Herregud....Killarna var ju mycket speciella om man säger så...fast å andra sidan vilka söker annars ett sånt program...Och Linda Rosing är ju så...ja vad ska jag säga...blond? Hon verkar snäll och allt sånt men så naiv...och som hon förstört sig själv med alla dessa ingrepp! Serisöt vad hände med hennes mun?! Hon hade ju kunnat va en kalaspingla utan alla ingreppp...

Nåväl...har varit i skolan i dag var lie segt. Sen blev det träning och sen lyckades jag få med mig Niklas till Ullared...lite sensation:) Där var lugnt och skönt knappt nåt folk alls så här dagen före löning och fattigdomen slår hårt!

Hej hopp!

Måndag igen! Men man får se det positivt, veckorna går fort och då blir det snart vår. Jag längtar så! I går vaknade jag med en förkylning men den känns mycket bättre i dag. Börjar undra om det är nån form allergi? Vem vet. Tänkte gå och träna nu, jag måste hålla i gång. Som sagt våren närmar sig:) Vill dock ha nån form av Ipod, jag kör musik i mobilen nu och den är lite jobbig att släpa med sig in på gymmet...nån som har nåt bra tips på ipod/mp3-spelare?

Ska jobba en liten sväng i dag oxå, en ny kund som gått på en annan salong innan. Det är alltid spännande att se vad man kan göra bättre!

Hej så länge!

Snö igen....

och den här gången galet mycket..var som sagt på fest i Helsingborg i kväll. Men vid 10 fick vi bege oss hemåt då det både snöade och blåste sjukt mycket. Höll i sej hela vägen hem, vid låg i 60 hela vägen motorvägen var inte plogad alls..suck. Tog typ nästan 2 timmar att komma hem.

Kan säga att det var riktigt skönt att komma hem!

Helg!

Vaknade upp i dag på ett toppenhumör. Fan vad det är skönt att vara glad:) Ska i väg och jobba ett par timmar i dag men det känns faktiskt helt okej! Är inte så lång stund och hade ändå inga direkta planer förrän i kväll. Då bär det av till Helsingborg och födelsedagsfest! Ska bli riktigt skoj!

Såg att HM har börjat med lite inredning! Kul det verkade vara riktigt fina saker faktiskt. Sängkläderna så riktigt nice ut. Jag vill shoppa!

Nu måste jag kila, Trevlig helg alla tappra läsare:)

Vår???

Ja det kunde jag ju drömma om...snö igen!!! Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag HATAR snö! Om den bara legat så visst. Men det bara slaskar och fryser på och så ska man skrapa rutorna och sen måste man köra sakta och fan och hans moster. Usch!

Annars har min dag varit bra har tillbringat hela dagen på jobbet. Hade en lucka mitt på dan så då gick jag bort till form och tränade, det var riktigt skönt med ett break. I morn är jag typ ledig, jag och Liza ska ha en hel-dag, jag ska fixa hennes naglar och hon ska fixa mitt hår. Vi tänkte inleda dagen med träning. Härligt!

Chip!

Madonna!

Yes i dag fick jag och Eva biljetter till Madonna den 8:e augusti. Ska bli sjukt kul faktiskt. Något att se fram emot verkligen. Hoppas hon bjuder på en bra show.

Vilket härligt väder det varit i dag förresten, känns som att våren äntligen är på väg!

Ny vecka!

Så där ja en ny vecka inledd med massor av skola och jobb...weeyyhh....or not. Vad är det för fel på mej? Allt känns trist och jag är trött på att aldrig (som det känns) få äta goda sötsaker..och ändå TROTS det så går jag inte ner i vikt....bläähh..kanske ska bli en sån där livsnjutare på sisådär 100 kg...nej usch och fy där vill jag inte hamna.

Har i alla fall ätit tacos i dag...ljus i matmörkret ha ha...

Fredag!!!!!!

Ja i bland är det så skönt med fredag att den förtjänar extra många utropstecken:) I kväll har vi varit hos mamma och pappa och ätit räkor. Räkor är grymt gott och är nog underskattat av många. Me love verkligen skulle kunna äta huuur mycket som helst tror jag. Man skulle bara ha en personlig skalare med sej det är det enda negativa med räkor tror jag. Guud kom just att tänka öpå bubba i forrest gump när han berättar om sina räkor. Jag känner mig lite som honom nu:)

I morn är det alla hjärtans dag. Kommersiellt jippo som man ändå inte kan låta bli att fira åtminstone lite:)

Trevlig helg alla!

Pinsamt värre...

I dag var jag sjukt trött på vår lektion...helt plötsligt upptäckte jag att jag satt med ansiktet i händerna och sov. Inte alls pinsamt nej nej...Hoppas inte läraren såg det. Det värsta är att det han föreläste om var riktigt intressant ha ha...

Men men så kan det gå...!

Kallt....

Tusan vad det blåser kallt i dag.När klockan ringde kvart i 7 var jag så trött men masade mig upp, åkte till skolan och nu har jag nyss varit och tränat. Känner mej duktig var där i går oxå...Försöker skärpa till mig men jag e ju så seg så det finns inte. Dessa månaderna e så tråkiga så det finns ingen go i mig alls. Alla snackar om höstdpresssion men vinterdepression då? Skulle väl inte säga att jag e deppig heller men så trött och seg. Tänk om man kunde göra som björnarna och gå i ide nu och vakna i April nån gång....mmm det låter skönt!

Lördag!

I dag är det lördag! Härligt! Mycket har hunnits med redan. Vi har besiktigat min bil-blankt pappaer det e nice. Sen kom vi ohem och började städa så skönt när man tagit hela huset. Snart kommer Lizette och Patrik hit med lillan och då ska det minsann bli våfflor.mums! Sen i kväll blir det bowling och wild west steakhouse med Axel och Simona!

Puh-vilken lördag! Så kul när det händer nåt!

Chip och hej!

Snö??!!

Seriöst snö? NU? Har det inte kommit till jul kan det lika bra kvitta....åh jag blir så besviken, nu blir det slask och skit igen. Jag vill inte ha vinter!

Måndag igen...

Så var det dags för ny vecka! Hoppas tiden fortsätter gå lika snabbt så att det snart blir vår:) Denna veckan är ganska lugn för mig, vilket e skönt för jag känner mej inte riktigt hundra. Är trött, hängig och har ont i kroppen. Är livrädd att få influensan mamma har varit däckad i en vecka ny usch och fy. Vet inte riktigt varför jag bloggar nu har ju inget att komma med egentligen.

Jo förresten. 3-butikens personal här i stan borde vinna sm i vem som kan vara mest o-service-mindade! Satan dom e inte muntra där inne. Skulle lämna in min telefon för tredje (!) gången i dag och i stället för att vara trevliga och ursäktande verkade de tycka att jag var känslig för att jag inte vill att min telefon ska stänga av sig typ en gång om dan. Behöver jag säga att jag ska byta operatör så fort mitt abonnemang gått ut???

RSS 2.0